Individuele transformatie sessie

Een individuele transformatie sessie is ideaal als kennismaking met het transformatie proces, of als je na het transformatie traject graag nog extra begeleiding wenst.

 

Bij een individuele sessie heb je keuze uit een energetische harmonisatie of een therapiesessie rond adem, stem en klank.

Energetische harmonisatie

Een energetische behandeling, zoals Nadiki, is een zeer ontspannende sessie. Bij een eerste kennismaking harmoniseer en transformeer ik jouw energieën. Ik haal je ‘vuilnisbakje’ leeg en zorg dat er weer rust in je hoofd komt. In energetische sessies ga ik tevens op zoek naar energieën die jouw ontwikkeling vertragen. Dit kunnen traumatische ervaringen zijn, belastingen van cellulair geheugen, familiale belastingen, negatieve gedachten, emoties, angsten en stress. Ik neem blokkades weg zodat de ki (of levensenergie) opnieuw door de kleinste nadi's (fijnste energetische kanaaltjes in het lichaam) kan stromen.

Hierdoor wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd en belastende emoties verwerkt.


Een therapiesessie duurt één uur. De prijs voor een individuele sessie is 70 euro.

Adem- en stemtherapie

In deze therapie wordt je adem, stem of zang als uitgangspunt gebruikt om inzicht te krijgen hoe jij in het leven staat en je relatie met jezelf en je omgeving. Je leert om ruimte te maken in je ademhaling en aandacht te hebben voor de invloed van gevoelens, emoties en gedachten op je adem. Tijdens een vorm van massage (lichte druk met de hand op het aangeklede lichaam) en gerichte oefeningen, gebruiken we de  adem/stem of zang als medium om ons bewust te worden van bepaalde processen en inzichten. Je leert luisteren naar je lichaam en aandacht te hebben voor subtiele veranderingen die in het dagdagelijkse leven aan ons voorbij gaan. Ook technieken als visualisaties, affirmatie en meditatie

komen aan bod. 

 

Adem- en stemtherapie helpt je bewuster te leven en meer diepgang te creëren in je leven. 

 

Een therapiesessie duurt één uur. De prijs voor een individuele sessie is 70 euro.

 
 
 
Wheat Field

Transformatiepad

Blijvende verbetering en verandering in je leven vraagt tijd. Daarom bied ik het transformatiepad aan. Hierin begeleid en ondersteun ik je gedurende een langere periode. Samen met jou wandel ik jouw pad af, vang je op en geef je dat extra duwtje in de rug als je het nodig hebt zodat jij een echte, blijvende transformatie maakt.

 

Kies uit één van volgende transformatiepaden of neem contact op om een gepersonaliseerd pad samen te stellen.

Het korte transformatiepad

  

Het korte transformatietraject (195 euro)

bestaat uit:

  • 3 sessies van een energetische harmonisatie o.a. Nadiki therapie

  • Persoonlijke coaching met gepersonaliseerde oefeningen, inzichten en visualisaties, eventueel “De Bron” inzichtelijke kaartlegging

  • Begeleiding op afstand voor een periode van maximaal 4 maanden.

Het transformatiepad

Het transformatietraject (300 euro)

bestaat uit:

  • 5 sessies van een energetische harmonisatie o.a. Nadiki therapie

  • Persoonlijke coaching met gepersonaliseerde oefeningen, inzichten en visualisaties, eventueel “De Bron” inzichtelijke kaartlegging

  • Begeleiding op afstand voor een periode van maximaal 1 jaar.

Logopedische

adem- en stemtherapie

Als logopediste specialiseerde ik me in adem-, stem-, en klankwerk. Het combineren van logopedische methoden en technieken met de ervaringsgerichte adem- en stemtherapie biedt een unieke synergie: ik begeleid je en moedig je aan om je bewust te worden van het verband tussen de therapeutische oefeningen, je stem, je adem en je eigen persoonlijkheid. Je krijgt inzicht in hoe je ademhalingssysteem en je stemapparaat werkt. Je leert deze op een correcte manier gebruiken. Je ervaart deze begeleiding als geheel.

Voor meer informatie

http://yvonnemerkelbach.oxycity.be/

Inspiratieboxen voor het gezin

De inspiratieboxen zijn bedoeld voor het jonge gezinnen met kinderen tussen 5 en 12 jaar. Aan de hand van een verhaal, uitdagingen, ervaringen, spelletjes,... ontdekt jezelf en je gezinsleden. Je gezinsband wordt verstevigd en vernieuwd.

Meer informatie over het volledig aanbod inspiratieboxen vindt u op

http://www.myinspirationbox.be/

Workshops & Weekenden

Onze workshops maken het mogelijk om nieuwe ervaringen op te doen en hiermee je eigen situatie, gedachten en patronen in een nieuw licht te zien. Door je ervaring te delen, jezelf open te stellen voor een ander oogpunt en stil te staan bij de ervaringen van een ander, verruim je je blik en maak je groei mogelijk.

 

Hieronder vind je een greep uit ons aanbod aan workshops. Momenteel liggen er geen data vast. Workshops worden steeds aangekondigd op onze sociale media. Wil je er echter zeker van zijn dat je ze niet mist: schrijf je hier in op onze nieuwsbrief.

 

Deel je ervaringen met anderen en verruim je blik aan de hand van hun ervaringen.

 

http://www.myinspira.be/ bij even een adempauze

Hallo! Mijn naam is Yvonne en ik ben transformatietherapeut.

Ik wil je inspireren tot het blijven evolueren om te worden wie je echt wilt zijn. Door therapie help ik je je eigen kracht te vinden en zo meer balans en geluk te creeëren in je eigen leven. Gebeurtenissen en situaties overkomen je namelijk niet zomaar. Jij hebt zelf een grote invloed op je leven en kan het sturen door je gedachten en intenties.

Zelf ondervond ik dat het niet gemakkelijk is om uit vastgeroeste patronen en gedachtegangen te breken. Gelukkig kreeg ik op een cruciaal moment een duwtje in de juiste richting. En dat duwtje, wil ik nu graag voor anderen zijn.

Mijn Verhaal

Na mijn opleiding logopedie bouwde ik mijn eigen praktijk uit. Ik wilde me graag verdiepen in stem en zang maar de klassieke vervolgopleiding sprak me niet aan. Uiteindelijk kwam ik terecht bij de opleiding tot adem- en stemtherapeute van Borg Groeneveld en Franz-Peter Menge in Amsterdam.  Ook zang- en boventoon zingen kwamen hier aan bod. Een nieuwe wereld ging voor mij open. Ik leerde de stem en ademhaling te benaderen vanuit een andere invalshoek en leerde dat een stem veel meer is dan een middel tot communicatie. Onze stem is een weerspiegeling van onze persoonlijkheid.

De opleiding viel samen met een uitdagende periode in mijn eigen leven. Ons gezin verhuisde van Vlaanderen naar Wallonië. De veranderingen waren niet min: een nieuwe taal, het stopzetten van mijn praktijk én een tweede kindje op komst. Deze periode heb ik heel bewust beleefd. Ik stond stil bij mijn keuzes, experimenteerde met mijn eigen grenzen en leerde zo mezelf kennen. Mijn leven werd mijn eigen leerschool.

Na de opleiding tot adem- en stemtherapeut ging ik mij toeleggen op energetisch werken en schoolde me bij tot Nadiki therapeut. Nog steeds blijf ik me verdiepen in energetisch helen waaronder quantum energie, de merkabah en vortex healing. Door het integreren van energetische behandelingen in de therapie kan ik spanningen opheffen, je energie weer laten stromen en je zo ondersteunen in je groeiproces. Laten we samen de verandering maken die jij nodig hebt.

signature.png