MY Inspira

Yvonne Merkelbach

Transformatietherapeute
Ben jij klaar om die verandering te maken?

Ik ben er voor jou. Via energetische begeleiding en coaching ondersteun ik je wanneer je oude patronen loslaat en je natuurlijke evenwicht opzoekt. Door het werken met intenties en energieën streef ik ernaar om je in jouw kracht te zetten zodat je keuzes maakt in overeenstemming met wie je wilt zijn.

Klaar om dat nieuwe hoofdstuk in te duiken?

Tot gauw,

signature.png
 
Zelfzeker in het leven staan.
Je krachtig voelen.
Keuzes maken vanuit je intuïtie
Een nieuwe start.
Wie investeert in eigen evolutie,
leeft gelukkiger.

Het leven gaat niet altijd vanzelf. Soms heb je het gevoel de weg kwijt te zijn of op een kruising te staan, niet wetend waarheen. Je angsten en twijfels belemmeren je in het ondernemen van stappen naar een verbetering. Het voelt alsof je weinig of geen controle hebt over je leven. Je laat je leven leiden door anderen maar wilt nu het heft in eigen handen nemen. Je wilt opnieuw je eigen keuzes maken, je dromen nagaan en positief in het leven staan.

 

Tijdens je persoonlijk begeleidingstraject leer ik je inzicht te krijgen in je handelingen en gedachtegang om zo oude patronen te doorbreken. Ik help je de kracht in jezelf te vinden en op jezelf te leren vertrouwen. Het is daarbij belangrijk om aandacht te hebben voor je totale zelf en naast je fysieke en mentale aspecten oog te hebben voor je energetische en spirituele lichaam. Afhankelijk van het gekozen begeleidingstraject werk ik met energetische therapie (energetische harmonisatie) en/of adem, stem en klankervaringen.

 

Tijdens de sessies bevrijd ik je van energetische ballast, leer je werken met de kracht van intenties en breng je in contact met je intuïtie zodat jij je eigen keuzes kunt maken. Je leert waar je gevoelig aan bent, hoe je ermee om kunt gaan en hoe je je tegen negatieve energieën beschermt. Je leven wordt je eigen leerschool. Door te luisteren naar signalen van je lichaam, waaronder je stem en adem, sta je bewuster in het leven. Je leert je stem gebruiken en dit ook naar buiten te projecteren. Mijn streven is dat je jezelf krachtig kunt neerzetten en je echte zelf laat zien aan de buitenwereld.

 

Ik help je graag op weg.

 

Neem contact op

Ik maak graag de tijd om even met je te bellen. Laat hieronder je contactgegevens achter.

Uiteraard is dit gesprek kosteloos.

5580 Rochefort (Navaugle)

5100 Namur (Wierde)

Bedankt voor je bericht!