Het was een groot genoegen om jou te ontmoeten. Wat ik bij jou ervaren heb en wat dit voor mijn lichaam en ziel heeft gedaan is echt ongelooflijk...

 

Ik heb veel inzichten en antwoorden gekregen en ik heb het gevoel dat ik nieuwe deuren naar mijn welzijn heb geopend.

 

Mijn ademhaling is dieper, ik voel een soort rust in mij. De dingen raken me anders en ik ga er rustiger mee om.

 

Ik weet dat je een geweldig werk hebt gedaan en ik dank je ...

 

Bedankt voor je kennis, bedankt voor het begeleiden van mensen tot diep in hun kern!

 

DANKJEWEL

Tessa, 2018

Ik nam contact met Yvonne op omdat ik me stoorde aan mijn stemprobleem. Ik vond het moeilijk een ​​gesprek te voeren; spreken in groep of binnen een vergadering was onmogelijk voor mij. Mijn stem haperde, ik was hees en mijn stem viel vaak weg. Dit vormde voor mijn werk een echt probleem.

Iemand had me haar geadviseerd omdat zij zeer tevreden van haar waren bij een eerdere behandeling. Daarom nam ik dus contact  met Yvonne op.

Ik voelde me al snel bij haar vertrouwd, ze was meelevend en zorgzaam. Haar opleiding en ervaring binnen haar domein zijn bewonderenswaardig. Het voordeel is dat ze verder gaat dan enkel het fysieke probleem. Ze begeleidt de persoon in zijn ervaring en gevoelens. Ze bekijkt de persoon in hun totaliteit. Het emotionele speelt een rol bij het goed functioneren van onze organen.


Aangezien ik overtuigd ben dat aandacht voor de signalen van mijn lichaam en een goede energiecirculatie belangrijk is, was haar werk zeer waardevol voor mij. Natuurlijk is regelmatig oefenen noodzakelijk, maar zoals ze zeggen "er is geen verandering zonder verandering".
Geleidelijk, en zonder het te beseffen, werd mijn stem duidelijker, ik hervond opnieuw vertrouwen. Ik kan mezelf nu met meer gemak en plezier uitdrukken.


Ik merk op dat ik zing, in mijn auto, tijdens een wandeling of bij het opruimen van het huis, wat een heerlijk gevoel.


Ik raad haar aan!

Bedank Yvonne

Marylin, 2020
Nogmaals bedankt voor je geweldige behandeling! Ik voel me fantastisch! ... Ik voel me volledig vervuld! Joepie ... 
A-C, 2019
Een weekend om terug te “voelen”, ook al was voelen niet per definitie alleen maar prettig. Heel gevarieerd en erg persoonlijk begeleid. Ik voelde mij gezien, gehoord en met zorg omringt. Een waardevolle ervaring. Bedankt!
Els 2010
Hallo Yvonne,
 
Een vriend vertelde me over jou.
 
Wanneer ik bij je kwam, was ik erg zwak, zowel mentaal als fysiek. Ik moest rouwen om mijn vorig leven na het vertrek van mijn partner. Ik kon mijn pijn en mijn woede niet beheersen. Ik begreep noch mijn gedrag eerder, noch de omvang van zo'n verdriet.
 
De sessies met jou hebben me vertrouwen en hoop gegeven. Toen ik je praktijk verliet, voelde ik me licht en veel rustiger.
 
Kortom, ik dank je voor je luisterend oor en professionaliteit. Je persoonlijkheid overtuigde me onmiddellijk en gaf me vertrouwen.
 
Ik omhels je.
Vinciane, 2020
Een geweldige ervaring. Na een zware verkoudheid weer terug goed te kunnen ademen geeft een goed gevoel.
Gerda 2013
Het was een leuke en inspirerende dag waardoor je bewuster leert omgaan met je ademhaling en het effect op je lichaam. Onze beste dank.
anoniem, 2018
Ik voelde me depressief, ik bevond me in een staat van angst en stress, met een laag zelfbeeld, alleen en ongewapend na kwetsingen uit het verleden.
 
Ik nam contact op met Yvonne om meer zelfvertrouwen te krijgen, in mijzelf en het leven, om me sereen en veilig te voelen.
 
Yvonne is erg zacht, zorgzaam. Je voelt je goed bij haar en ik werd goed ondersteunend. De therapie is nog niet voorbij, maar ze is als een moeder die ons geruststelt en ons kalmeert. Ze geeft heel goed advies, waarop ik vertrouw en wat me heeft geholpen.
 
Ik voel me een beetje sterker, meer gerustgesteld, minder alleen en beter beschermd.
anoniem 2020
Vreemde gewaarwording dit weekend. Dat ’t heel gezellig was staat buiten kijf natuurlijk. We waren samen met fijne, warme mensen en dat op zich voelde al goed.
 
Mijn verstand zegt dat we eigenlijk niet veel speciaals hebben gedaan, maar mijn gevoel zegt wat anders. Het wandelen in de natuur was heel prettig omdat buiten oefenen zo heel anders aanvoelde.
 
Ik heb het gevoel alsof ik met dit weekend net geproefd heb van waar ik in m’n leven meer aandacht moet geven. Ik leef m’n leven niet echt intens en heb ook maar weinig mensen rondom mij die dit lijken te doen. Merci.
Karin, 2012
Onze ontmoetingen gaven me een pauze, een ontmoeting met mezelf. Waarop ik energieën kon loslaten en ze in mij kon voelen stromen. 
 
Ik kon meer “zen” zijn in bepaalde situaties en ik ben beter afgestemd op mezelf. De sessies beïnvloedden mijn relatie met andere in positieve zin. 
 
Ik voel me ontspannen voordat ik in slaap val. De ademhalingstechnieken helpen me tijdens stresserende situaties en het sporten.
Katherine, 2019

Bedankt voor het superfijne weekend. Ik heb echt genoten van het gezelschap en de oefeningen, die me telkens nieuwe ervaringen gaven. Of ik er in mijn verdere leven nog iets mee ga doen, weet ik niet, maar onbewust zal ik er toch veel van meedragen! Bedankt!

Tania 2015

Heerlijk! Ja, echt deugddoende dagen… met ook nog prachtig zomerweer! Dank om deze kansen die je ons gaf bewuster met “adem en stem, beweging, natuur om te gaan! Het was eveneens een leuke groep! Jullie vorm een goede équipe en nog veel succes!.

Maria, 2010
Ik was bang, ik was bang om dood te gaan, ik had nergens zin in. Mijn leven was voorbij omdat zwarte gedachten het overnamen. Voor mij was het voorbij, ik zou alles verliezen en ik dacht zelfs dat ik opgesloten zou worden en gescheiden van mijn kinderen en van mijn leven zou zijn. Ik viel elke dag af en ik wist dat het moest stoppen, maar ik zag geen hoop en geen uitweg.
 
Ik was klaar om alles te proberen om eruit te komen. Ik wist niet wat je deed, maar in mijn wanhoop had ik alleen jou om me te helpen. Ik had al veel verschillende therapieën geprobeerd, maar steeds zonder resultaat of niet krachtig genoeg op dat moment.
 
Vanaf de eerste sessie had ik dit ongemak niet meer en kon ik eindelijk opnieuw controle hebben over mijn gedachten en mijn leven. Ik had het gevoel herboren te zijn en eindelijk het leven te bekijken zonder angst. Leven zonder deze angst die me op alle gebieden van mijn leven blokkeerde.
 
Ik leef, ik lach en bovenal ben ik vrij. Je liet me terugkomen van ver Yvonne en ik dank je vanuit het diepst van mijn hart en vooral dank ik het universum die je op mijn pad heeft geplaatst.
A. N., 2020
Hartelijk dank voor dit fijne weekend. Adem- en stemtherapie was voor mij een onbekende wereld.
 
Ik heb er een stukje van geproefd en zal in de komende dagen wel met meer aandacht omgaan met stem en ademhaling.
 
We hadden een fijne groep!
Tilda, 2011
Een fijne verrassende dag!
 
De oefeningen waren mooi opgebouwd en ze gaven je “ruimte” in vele facetten.
 
Het was fijn dat je de hele groep goed kon aanspreken en dat je ze allemaal actief hebt kunnen laten zijn. Succes voor de toekomst.
Ivonne, 2018
Proficiat met jullie fantastische project. Zeer ontspannend, inspannend, gezellig, gezond, leerrijk, positief, levenskrachtig en… voor elke leeftijd aangepast!
 
Ik ben hier mezelf geweest en heb me goed gevoeld. De leiding, de medecursisten, het huis, de sfeer was zeer warm en gezellig. ”Als de ziel luistert, spreekt het al een taal dat leeft”. Bedankt en veel succes.
Lies 2011
Heel erg bedankt Yvonne Ik ben je dankbaar voor je werk. Het is 10 jaar geleden dat ik me zo goed voelde. Ik stuur je veel mooie gedachten.
anoniem, 2018